Öregfiúkban a KISE, OldBoys-ban a BOSZ, Veteránban a REAC nyerte a BLSZ Téli Teremtornát

by admin 1 174 views0

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2018-ban ismét mindhárom Öregfiúk-korosztályban megrendezte a Téli Teremtornát. A csoportmérkőzések után az Öregfiúk, Old Boys, Veterán tornák döntőire 2018.02.11-én, vasárnap került sor.

Az Öregfiúk korosztályban az első elődöntőt a Trend-Csepel RÉF nyerte a Halásztelek ellen, a telekiek végig futottak az eredmény után, de utol nem érték ellenfelüket. Végül 5-4-el jutott döntőbe a Csepel. A másik négy közötti mérkőzés akár a finálénak is beillett volna. A Budafok és a KISE csatája nagy izgalmakat hozott, amelyből a kőbányai csapat jött ki jobban, 3-2-vel hozta a találkozót.

A bronzmérkőzést Szécsényi Gábor vezérletével 6-1-re a Budafok nyerte a Halásztelek ellen, míg a döntőben a KISE szintén magabiztos játékkal 5-1-re verte a Csepelt!

A BLSZ Öregfiúk Teremtorna végeredménye:

1. KISE

2. Trend-Csepel RÉF

3. Budafoki LC

4. Halásztelek

A torna gólkirálya Metzger Péter (Budafok) lett 7 góllal.

Az OldBoys korosztályban a tavalyi évhez hasonlóan ismét a BOSZ SC csapata diadalmaskodott. Az elődöntőben azt a Skorpiót győzték le 4-2-re, amely tavaly megnyerte a nagypályás bajnokságot. A BOSZ csapatában Horváth László 3 gólt is szerzett.

A másik elődöntőt a Nagytétény és a TBSZ Csepel játszotta. A fordulatos, és végletekig izgalmas találkozót Kun Csaba hajrában szerzett góljával 4-3-ra a Nagytétény nyerte. A bronzmérkőzésen a Skorpió nem ismert kegyelmet, és 7-3-ra verte a Csepelt. A döntőben így volt ezzel a BOSZ is, amely szintén 7 gólig jutott, amelyre a Nagytétény csak két találattal tudott válaszolni.

A BLSZ OldBoys Teremtorna végeredménye:

1. BOSZ FC

2. Nagytétény

3. FC Skorpió

4. TBZS Csepel

Az OldBoys torna gólkirálya Horváth László lett 14 góllal.

A Veterán teremtorna első elődöntője örökrangadó volt, az MTK 7-1-re verte az FTC-t! A találkozón Handel György duplázott, Tóth László triplázott. A másik döntőbe jutásért vívott mérkőzés szorosabb volt, de összességében a REAC 3-2-es megérdemelt sikert aratott az 1.FC Skorpió ellen.

A bronzmérkőzésen Puskás Gusztáv és Matyi Gyula is 3 gólig jutott, a Skorpió 6-1-re verte az FTC-t, amelynek gólját Rab Tibor szerezte. A döntőben a REAC ellenálhatatlan volt, és az MTK-t 6-2-re verte, és ezzel a veterán teremtorna győztese lett.

1. REAC

2. MTK

3. Skorpió

4. FTC

A Veterán torna gólkirálya Handel György lett 7 góllal.