Öt gólt lőtt a Szent Pálnak a gólkirályjelölt!

by admin 1 196 views0

BLSZ
A 2013/14-es BLSZ2-es bajnokságban, amikor feljutott az Építők a BLSZ1-be Vécsi Gábor stílusosan 43 góllal lett gólkirály. Ezután az első BLSZ1-es éve nem úgy sikerült, ahogy elképzelte, hiszen „csak” 15 gólt szerzett, ezzel az egyébként jó eredménnyel csapata legeredményesebbje volt.
A „csak” jelző annak szólt, hogy Vécsi Gábor ebben a bajnokságban már most, 12. forduló után 14 találattal vezeti a góllövőlistát, a Szent Pál Akadémia ellen ötször is bevette a kaput.

43.sz Építők SK – Szent Pál Akadémia 7-0

A 32. percben 1-0-s hazai vezetésnél Érsek Róbert passza után Vécsi Gábor 10 méterről  a kapu közepébe lőtt, majd a félidő végén egy hozzápattanó labdát 13 méterről a jobb alsóba helyezett, megszerezve maga második, csapata harmadik gólját is. A 66. percben Vécsi az előkészítésben is jeleskedett, kiosztott egy gólpasszt Mészáros Dominiknak, ezzel lett 4-0 az állás. A  79. percben már ismét ő volt a befejező, egy labdaszerzés után 13 méterről a kifutó kapus mellett a kapu közepébe emelt. A támadó a meccs végén tette fel teljesítményére koronát, miután a 90. és a 91. percben is bevette a Szent Pál kapuját!