Népes mezőnyök, szoros küzdelmek a Pólus Futónapon!

by admin 1 381 views0

A Pólus Futónap – 23. Palota Kupa 2019. április 6-án hagyományosan a Pólus Bevásárlóközpont mellett a Szilas patak partján került megrendezésre, a Pólus Center, a XV. Kerületi Önkormányzat és a BSU támogatásával. A sporteseményen több mint 1400-an futottak, versenyeztek, legnépesebb mezőnyöket a gyermekversenyszámokban és a kerületi családi futáson láthattunk. Legtöbb diákot idén is a XV. kerületi Hartyán Általános Iskola mozgósította (565 tanulót), részükre a Palota Kupát Tóth Imre a kerület alpolgármestere nyújtotta át.

A Szövetség 28 versenyszámban díjazta a Pólus Futónap győzteseit, Budapest bajnokait. A legeredményesebb egyesülete az IKARUS sportegyesület lett. A versenyzők bemelegítéséről a PÓLUS FITNESS5 GYM csapata gondoskodott színpadi programjával. Hagyományosan az IFELORE (Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesülete) egészségprogramjával, a Pólus Kutyakiképző Iskola bemutató programjával színesítette a rendezvényt.

Támogatóknak köszönhetően a gyermekkorcsoport helyezettjeit a Pólus Center jutalmazta, díjazta, értékes Scitec Nutrition ajándékcsomagot vehettek át a 9 és 6 km-es futam győztesei, a FITNESS5 GYM pedig 9 és 6 km-es táv amatőr győzteseinek biztosított belépőt termeibe. A kutyás futás résztvevőit és helyezettjeit a Fressnapf díjazta.

A Pólus Futónap minden célba érkezőit ajándékok várták, többek között a TESCO által biztosított ásványvíz, Moments ostyaszelet, a BiotechUSA energiaszelet.

Az eredmények az alábbi linken megtekinthetőek.