Bács-Kiskun megye nyerte a budapesti szervezésű XV. Sípmester Fesztivált

by admin 1 246 views0

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság és annak Játékvezető Bizottságának szervezésében 2020. január 4-én és 5-én került sor a XV. Sípmester Fesztiválra.

A 19 megye és Budapest játékvezető válogatottjai a Ludovika Arénában egy végletekig izgalmas és jó hangulatú tornán mérték össze erejüket teremlabdarúgásban.

A szombati csoportmérkőzések után vasárnap voltak a helyosztók, amelyen a legjobbnak immáron sorozatban harmadszor Bács-Kiskun megye bizonyult. A bronzérmes Borsod-Abaúj-Zemplén megye válogatottja lett, a harmadik helyért vívott mérkőzésen Szabolcs-Szatmár-Bereg ellen diadalmaskodva. A házigazda budapesti csapat az előkelő 5. helyen végzett.

A tornát gálamérkőzés is színesítette, az MLSZ válogatott és az Újságírók válogatottjának mérkőzését Vad István és Puskás Gabriella vezette, és a Labdarúgó Szövetség csapata győzött.

A torna díjait Szöllősi György a Nemzeti Sport főszerkesztője, Hanacsek Attila az MLSZ Játékvezető Bizottságának alelnöke, Gundel Takács Gábor az MLSZ budapesti társadalmi elnökségének elnöke, Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója és Juhos Attila az MLSZ Budapesti Igazgatóság Játékvezető Bizottságának elnöke adta át.

A képen: Gundel Takács Gábor, Lovász Tamás István, Hanacsek Attila, Juhos Attila, Szöllősi György

Különdíjasok:

  • Fair Play díj: Tolna megye
  • Legjobb kapus: Szabó Péter (Hajdú Bihar megye)
  • Gólkirály: Katona Balázs (Bács-Kiskun megye)
  • Legjobb játékos: Ignéczi Csaba (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)