PÓLUS FUTÓNAP – 23. Palota Kupa

by admin 1 901 views0

A hagyományos sportrendezvénynek 2019. április 6-án 23. alkalommal ad otthont a XV.kerületi PÓLUS Bevásárlóközpont és a mellette meghúzódó Szilas patak partja. A sportolni, futni vágyók 1500 és 9000 méter között meghirdetett mezei versenytávból választhatnak.

A szervezők 9 éves kortól minden korosztály számára rendeznek futamokat, amatőrtől az igazolt versenyzőig, hogy ki-ki felkészültsége, aktuális állapota szerint mérhesse össze erejét, küzdjön csapatáért, s győzze le elsősorban önmagát.

A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény programját színesíti a Pólus Kutyakiképző Iskola izgalmas munkakutya bemutatója, a PÓLUS FITNESS csapatának bemutató és bemelegítő programja, valamint az IFELORE elsősegély és újraélesztési programja.

A futónapra minden érdeklődőt szeretettel várnak, és nemcsak a tanintézetek diákjait biztatják mozgásra a rendezők, de szüleiket és a kerület lakosságát is futni hívják a mozgás közös öröméért!

A rendezvény a Pólus Center, a Budapesti Sportszövetségek Uniója és a XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával valósul meg.

Online nevezés: a www.bpatletika.hu honlapon 2019. április 1-ig!

Helyszíni nevezés: a Pólus Centerben 2019. április 6-án 9.00 órától!

A programokkal kapcsolatosan információ, nevezés:
Budapesti Atlétikai Szövetség, 1053 Budapest, Curia u. 3.
Tel:061/266-8028, E-mail: bpatletika@gmail.com

Részletes programismertető a www.bpatletika.hu honlapon.

Versenykiírás: